icon-proactief-alg

Proactief Onderhoud

Proactief onderhoud bestaat uit specifieke verbeteracties waarmee bepaalde storingen definitief voorkomen kunnen worden. Denk aan maatregelen zoals aanpassingen in het ontwerp, keuze van gebruikte componenten, enzoverder.

Proactief onderhoud omvat onder meer

Uitlijnen
Uitlijnen
Uitlijnen
Goed uitgelijnde machines zorgen voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur van de slijtdelen zoals lagers en koppelingen.
Balanceren
Balanceren
Balanceren
Onbalans veroorzaakt een zwaardere belasting van de lagers, wat negatieve gevolgen heeft voor de levensduur van de machine. Onze specialisten beschikken over aangepaste apparatuur om uw machines perfect uit te balanceren.
ODS analyse
ODS analyse
ODS analyse
Een ODS – analyse wordt toegepast om de vervormingen van een machine, fundatie en of structuur te visualiseren. Hierdoor kunnen problemen ten gronde worden aangepakt.
Retrofit & optimalisatie
Retrofit & optimalisatie
Retrofit & optimalisatie
Optimaliseren aandrijving en bewegingen - Moderniseren schakelkasten of volledige productielijn - Energiezuinigheid en rendementsverbeteringen – Retrofit - Implementatie extra functionaliteit - Visualisatie en HMI programmatie - Technisch advies
Op naar een hogere kwaliteitsstandaard
"We kiezen voor lange termijn samenwerkingen met leveranciers die kennis van zaken hebben en die we kunnen vertrouwen. En dat is precies waar VDP voor staat.”

Contacteer ons voor meer informatie

Start typing and press Enter to search